2021 metų astrologinė prognozė visiems zodiako ženklams
Įkelta:
2020-12-31
Nuotrauka
horo

2021-ieji žada daugiau laisvės, naujovių, visuomeniškumo. Diktatorišką valdymo stilių po truputį keis lankstesnis. Nors viršų ims tai vienas, tai kitas stilius, jausis jų samplaika, visgi naujoviškumo daugės. Rasis daugiau pasirinkimo galimybių. Pradės populiarėti modernios naujovės įvairiose srityse, originalūs projektai, daugės ekstravagancijos, eksperimentų madoje ir kitur.  Gausės išradimų bei atradimų, susijusių su ekologiškos energijos išgavimu, elektromobiliais, aviacija, kosmosu, robotizacija, medicina, genetika, farmacija ir t.t. Žmogaus teisės ir laisvės taps primtinesnės netgi tiems, kurie griežtai vadovavosi atgyvenusiu požiūriu. Visgi streikų, maišto vis dar pasitaikys. 

Toks tas rytietiškasis Baltasis Metalinis Jautis, veržliai atbildėsiantis 2021 m. vasario 11-ąją.

AVINAS

Pagrindinis šių metų akcentas bus santykiai su draugais, bendraminčiais, kolektyvu. Ieškosite savo vietos ir misijos visuomenėje, bendruomenėje. Suvoksite, kad atėjo metas veikti kartu su kitais, įsitraukti į grupę, atitinkančią jūsų siekius ir vertybines nuostatas. Metų pradžioje bus lengva rasti bendražygių, megzti pažintis socialiniuose tinkluose ir kitur. Atsiras stimulas organizuoti, telkti, dalyvauti socialinėse akcijose, kursuose, savanoriauti. Gali pavykti daug nuveikti, išpopuliarėti. Visgi šis tas keisis artėjant vasarai ir tęsis beveik iki rugpjūčio. Bandymai praturtėti neatsižvelgiant į galimas pasekmes, neatsakingi pasisakymai, melagienos, sąmokslo teorijų skleidimas, tušti pažadai, intrigos gali pakenkti jūsų reputacijai, sugadinti artimus santykius. Pavydas, godumas bei įvairios klaidos metų pabaigoje gali atnešti ir kitų pasekmių.

JAUTIS

Tai gali būti naujos karjeros metai, jeigu esate pasirengę siekti rimto tikslo, imtis atsakomybės, nevengti reformų, pokyčių ir inovacijų. Galite padėti ilgalaikės veiklos pagrindą, užsitikrinti uždarbio šaltinį ne vieneriems metams. Tik nepulkite aklai investuoti, rizikuoti vedami savanaudiškų paskatų. Lipimas per galvas, kitų išnaudojimas ar naudojimasis statusu nepridės nei garbės, nei naudos. Svarbu viską išsiaiškinti prieš finansiškai įsipareigojant. Nors gegužę, birželį, liepą pasijusite populiaresni, visgi nederėtų pernelyg atsipalaiduoti ir visais pasitikėti ar naudotis kitų patiklumu. Ruduo turėtų būti labai darbingas. Gerus vaisius gali atnešti tai, kas buvo pradėta metų pradžioje. Jeigu aktualu, įsidarbinsite arba susituoksite.

DVYNIAI

Šie metai atskrieja su virtualiu vėjeliu, kviečiančiu visapusiškai atsinaujinti. Regis, jau spėjote įgyti ir dar įgysite nemažai žinių, gebėjimų iš IT srities ir pan. Jeigu prekiaujate internetu, kuriate reklamą, esate influenceriai, rašote straipsnius, tai tikrai nebus laiko nuobodžiauti ar skųstis darbo bei pajamų stygiumi. Intelektinė, mokslinė veikla taip pat stipriai įtrauks ir leis nemažai nuveikti. Jautresnės sritys bus santykiai su partneriu. Regis, išryškės tai, kas yra geriausia ir tai, kas blogiausia. Galimi išbandymai, po kurių ryšiai nutrūks arba sutvirtės. Gegužę, birželį, liepą galite ne kartą atsidurti dėmesio centre, o vėliau gali atsirasti progų piktnaudžiauti padėtimi. Savo autoritetą išsaugosite, jei laikysitės etiškų vertybių ir įstatymų.

VĖŽYS

Pokyčių troškulys ateis kartu su naujais metais ir vis stiprės. Tai nereiškia, kad lengvai reaguosite į norimas ar būtinas permainas. Nerimo, stresų neišvengsite bet kuriuo atveju. Norint naujų galimybių teks rimtai pasimokyti modernių dalykų, įvaldyti inovacijas, nuotolines platformas, skaitmenines technologijas, eiti koja kojon su laikmečiu. Ne vienam teks prisitaikyti prie kitokio požiūrio į vartojimą, žmogaus teises, kolektyviškumą. Galite patirti ir virtualioje erdvėje tykančių pavojų. Pavasarį galite pakeisti darbą ar pareigas darbe, gauti netikėtų veiklos pasiūlymų. Galbūt pagaliau pakeisite ir gyvenimo būdą, mitybą, pakoreguosite išvaizdą, pagerinsite sveikatą arba kaip tik patirsite ilgalaikio nesirūpinimo savimi pasekmes. Vasarą galite užmegzti puikią partnerystę. Visgi pavojai tykos kelionėse bei įsitraukus į bendravimą su melagienų skleidėjais, sukčiais. Metų pabaiga žada daug aistrų, sportinio veržlumo, kūrybinio polėkio ar pokyčių, susijusių su vaikais.

LIŪTAS

Šie metai išryškins jūsų poziciją tarp kitų, to paties siekiančių, skatins konkuruoti. Už nugarų nepasislėpsite, o ir slėptis nesinorės, nes savimeilę glostys gaunamas dėmesys. Tai neigiamai provokuos jūsų konkurentus, oponentus. Vieni atsidurs jūsų pusėje, kiti – priešiškoje. Kompromisą rasti bus tikras menas. Puiku, jeigu gebate reikštis interneto erdvėje, protingai perteikti savo požiūrį ir tikslus, diplomatiškai bendradarbiauti, bei nestokojate tolerancijos ir kantrybės. Daug lems ir įvaizdis. Jeigu nenorite prarasti meilės partnerio, privalėsite rasti laiko bendriems interesams. Seniai braškantys ryšiai nutrūks, tačiau gali užsimegzti nauji, paremti draugyste ir siekių bendrumu. Metų pradžioje pravartu racionaliai susiplanuoti metų darbus, rasti sąjungininkų. Vasaros pirmoje pusėje aktyviems būti nepavyks dėl išorinių ir vidinių priežasčių. Po gimtadienio vėl tapsite aktyvūs ir energingai suksitės veiklų rate iki pat metų galo.     

MERGELĖ

Ruoškitės darbymečiui, nes tinginiauti neteks nė vienam, kuris turi sveikatos dirbti. Jausite ir būtinybę, ir vidinį poreikį susirasti jums tinkantį darbą arba transformuoti esamą taip, kad ilgam įsivyrautų užtikrintumas toje srityje. Suvoksite, jog reikia modernizuoti darbo procesus, kelti kvalifikaciją, diegti skaitmenines technologijas, tobulintis ir dirbti naujoviškai, efektyviai, numatant perspektyvą. Aklai pulti prie naujo darbo, tuo tikslu metant senąjį, būtų rizikinga. Reikėtų išsiaiškinti, kokią atsakomybę prisiimsite, ar ten neieškoma „atpirkimo ožio“ ir pan. Gegužę, birželį, liepą labai svarbi taps partnerystės, santuokos sritis. Saugokite, branginkite ryšius, jeigu jums jie svarbūs. Gebėkite atleisti, būkite supratingi. Būtų puiku per šiuos metus įprasti sistemingai sportuoti, sveikai maitintis, rūpintis sveikata, išvaizda. Rudenį noriai, kūrybingai ir daug dirbsite, o tuo pačiu džiugins meilė, gerbėjai arba vaikai.

SVARSTYKLĖS

Kūrybos, saviraiškos, meilės metai jau ant jūsų slenksčio. Dažniau rodysite iniciatyvą išgirdę apie socialinius, kūrybinius projektus, aktyviau dalyvausite visuomeninėje veikloje, konkursuose. Reklama, IT, komputerinė kūryba, skaitmeninių technologijų naudojimas neš didesnes pajamas nei anksčiau. Kai kurie influenceriai ir menininkai gali labai išgarsėti, tapti itin populiarūs. Kiti gi Svarstyklių ženklo atstovai ims galvoti apie šeimos pagausėjimą arba savo vaikų talentų ugdymą, rimtesnį jų kūrybinį, fizinį lavinimą. Regis, sustiprėjusiu aktyvumu, žaismingumu žavėsite gerbėjus. Tikėtina, kad į jūsų gyvenimą ateis meilė arba motinystė/tėvystė. Gegužę, birželį, liepą daugiau dėmesio skirsite sveikatos sričiai arba dėl kilusių problemų keisite darbą. Vasaros pabaiga, ruduo žada augantį populiarumą. Turėtų džiuginti naujovės, susijusios su darbu, kūryba. Metų pabaigoje galite įsigyti modernios technikos, pagerinti gyvenimo sąlygas.

SKORPIONAS

Šiais metais naujovės ypač veršis į jūsų asmeninį gyvenimą. Kai kure iš jūsų pasiryš pakeisti gyvenamąją vietą, įsigyti nekilnojamojo turto, sukurti šeimą. Kiti gerins gyvenimo sąlygas, treti nebenorės grįžti realiai dirbti į įstaigas ir bandys visas arba dalį darbo valandų dirbti iš namų. Regis, padaugės atvejų, kai šeimos skils į dalis ir kursis atskiras erdves, sutuoktiniui ar užaugusiems vaikams įsigijus atskirus būstus ir pan. Šiuo laikotarpiu bus žymiai lengviau paleisti artimus žmones nuo savęs. Jeigu ketinate įsigyti nuosavą būstą, tai dairysitės tokio, kuriame šeimai nereikėtų spaustis, o dar geriau – kad ir kaimynai būtų šiek tiek atokiau. Vasara – meilės ir vaikų metas. Regis, asmeninis gyvenimas nušvis ryškesnėmis spalvomis. Visgi pasitaikys ir apgaulingų pagundų su pasekmėmis, ypač verslo srityje. Prasidedant rudeniui, vis labiau rūpės su švietimu, ekonomika, užsieniu susiję reikalai. Metų pabaigoje būsite ypač darbštūs, kandūs ir pašėlę, bet kokia kaina siekiantys tikslo, triuškinantys kliūtis. Saugokitės traumų.

ŠAULYS 

Permainingi, prieštaringi metai. Galima sakyti, kad dažnai skinsite ankstesnių poelgių ir veiksmų vaisius, patirsite pasekmes. Tai turėtų jus paskatinti keistis, apsivalyti, perdėlioti prioritetus, peržiūrėti vertybes. Jeigu turite pakankamai žinių, įgūdžių dirbti nuotoliniu būdu, naudotis skaitmeninėmis technologijomis, IT, socialiniais tinklais, internetine prekyba, tuomet verta pradėti veiklą, nevaržančią jūsų mobilumo. Tokiu būdu galėsite ir pakeliauti, ir padirbėti iš namų. Žiniasklaidos, reklamos, logistikos, mokymų sritys ypač tiks vasario mėnesį ir rudenį, o kūrybinė ir pedagoginė veikla – balandį. Jeigu jums aktualu užmegzti perspektyvų bendradarbiavimą, verslo partnerystę ar rasti gyvenimo partnerį, susituokti, tam palankesnė bus pirmoji metų pusė.

OŽIARAGIS 

Šiais metais daug dėmesio skirsite savo išorinei aplinkai ir vidinei savijautai. Jau kurį laiką kaupėtės atsinaujinimui arba jį jau pradėjote ir dabar po truputį ryškės rezultatai. Jeigu tvarkote buitį, įnešite į savo erdvę žavaus modernumo. Jeigu jau pradėjote keisti asmeninį įvaizdį, spintose pasikeis garderobas, o jūsų išvaizda taps įdomesnė. Gebėjimas naudotis IT, modernia technika, socialinių tinklų siūlomomis perspektyvomis padės jums daugiau užsidirbti, o galbūt ir įkurti savo verslą, pasireikšti įvairiuose projektuose. Vasarą daugiau dėmesio teks skirti šeimai, vienaip ar kitaip jai padėti, o rudenį visa galva nersite į darbus, mokslus.

VANDENIS

Jums prasidėjo naujas ciklas ir tai reiškia, kad būtinai atsinaujins kažkuri gyvenimo sritis, o jūs įgysite daugiau energijos tobulinti save, siekti tikslo. Jau tikriausiai spėjote suvokti, ką turėtumėte koreguoti – veiklą, santykius, įvaizdį ar gyvenimo stilių. Regis, keisis draugų ratas arba kolektyvas, startuosite su nauja veikla. Tai gali būti ne tik darbas, o ir studijos, projektas arba naujas hobis. Tai, ką pradėsite įsibėgėjus pavasariui, veikiausiai sėkmingai tęsite ir rudenį, nors vasarą galite suabejoti tos veiklos nauda. Be to baigiantis vasarai, galimas vidinis sąmyšis tarp individualios erdvės poreikio ir laikmečio spaudimo atsiverti kitiems, pasitikėti kolektyvo galia ir gera valia. Nors praėjusių metų negalavimai, nesėkmės pamažu trauksis į praeitį, pasitaikys pasekmių, primenančių buvusius išgyvenimus. Ruduo paskatins ryžtingiau siekti permainų, tačiau metų pabaiga vėl gali jus stabdyti.

ŽUVYS

Šie metai dažniau primins apie sveikatą, ligų pasekmes, dvasingumą, tikrąsias vertybes. Veikiausiai bandysite užglaistyti kai kurias klaidas ar žaizdas, o galbūt – pagaliau atsisakyti to, į ką laikėtės tvirtai įsikibę, nors skaudino, netenkino, išsisėmė. Gali būti, kad labai susidomėsite ezoterika, filosofija, joga, virtualia realybe, religijomis. Aktyviau dirbs žmonės, susiję su genetikos mokslu, farmacija, medicina, epidemiologija ir t.t. Regis, domins labdaros projektai, savanorystė. Visgi energijos turėsite nedaug, išskyrus kelis šiltuosius mėnesius, todėl neprisiplanuokite, neprisižadėkite ne pagal jėgas. Vasariškas aktyvumo pliūpsnis, gerbėjų dėmesys gali padidinti pasitikėjimą savimi, paskatinti imtis naujo darbo, tačiau jeigu nesuskubsite, drąsa išgaruos ir vėl lėtai kaupsitės realioms naujovėms bei startams. Metų pabaigoje galima įspūdinga kelionė arba dalyvavimas tarptautiniame renginyje

Horoskopą parengė astrologė Sidonija Kulikauskienė

 

Nuotrauka
MENU FESTAS
Įkelta:
2024-07-24
Paskutinį liepos savaitgalį – 25–27 dienomis – Tauragė kviečia į jau tradicija tapusį menų ir muzikos festivalį „Menų Festas“. Lankytojai galės nemokamai mėgautis alternatyvios muzikos atlikėjų pasirodymais, tarp kurių – ir nauji, ir visiems puikiai pažįstami vardai. Festivalio metu bus galima susipažinti ir su kitomis meno formomis.
Nuotrauka
bijotai
Įkelta:
2024-07-24
Jei galvojate, kad prieš porą savaičių šurmuliavęs Bijotų dvaro festivalis baigėsi, jūs labai stipriai apsirinkate. Juk tai, kas smagu, reikia tęsti. Tad festivalis tęsiamas. Tik šį kartą ne pačiuose Bijotuose, o ir vėl Girdiškėje. Taip taip, festivalis savo baigiamajam renginiui kviečia į Girdiškės Švč. Mergelės Marijos Snieginės bažnyčią. Tą pačią, kurioje rugpjūčio mėnesį sninga, tą pačią, kurios altorius dabinasi ąžuolais.
Nuotrauka
Omaha
Įkelta:
2024-07-22
Įsivaizduojate orkestrą pasivadinusį jaunaisiais liūtais? Būna ir taip. „USA-Lithuania Young Lions Jazz Orchestra“. Tokį skambų pavadinimą pasirinko dviejų žemynų, dviejų bendradarbiaujančių miestų bendras jaunimo orkestras. Šiauliai ir Omaha suvienijo savo jėgas muzikoje ir subūrė unikalų kolektyvą iš jaunų džiazo muzikantų, kurie šią vasarą pradėjo savo gastroles po Ameriką ir Europą.
Nuotrauka
Zaneta
Įkelta:
2024-07-18
Tradiciškai, paskutinį liepos penktadienį tauragiškiai kviečiami į poetų ir dainų atlikėjų vakarą „Prie garažų“. Šiemet renginys paskelbtas festivaliu ir „įgijo veidą“ – jam sukurtas logotipas. O jame – renginio sielos, Meilutės Parnarauskienės veido siluetas. Kaip sako Birutės Baltrušaitytės viešosios bibliotekos Projektų ir viešųjų ryšių skyriaus vedėja, laikinai direktoriaus pareigas einanti Žaneta Maziliauskienė, taip norėta įamžinti mylima kolegę.
Nuotrauka
festivalis
Andriaus Pelakausko nuotrauka
Įkelta:
2024-07-17
Šių metų festivalis, kurio pagrindinė tema šiais metais yra „Kultūros kraštovaizdžiai. Viršūnės“ šeštadienį, liepos 13 d. prasidėjo su Pradžios koncertu Nidos evangelikų liuteronų bažnyčioje.
Nuotrauka
bijotai
Organizatorių nuotraukos
Įkelta:
2024-07-17
Ką planuojate veikti ateinantį šeštadienį? Susitikti su draugais, padrybsoti prie jūros ar padirbėti sode? Bijotų dvaro festivalio organizatoriai turi kitokį pasiūlymą: pabaigus suplanuotus darbus, su draugais ir bičiuliais ar šeima atvykti į Bijotus ir praleisti šeštadienio pavakarę Bijotų ąžuolų paunksmėje, kur vyks šeštasis Bijotų dvaro festivalis.  Nors sukaktis dar nedidelė – tik šešeri  metai, bet Bijotų dvaro festivaliui – tai jau nemažas istorijos ir gyvavimo tarpsnis. Ir tradiciškai festivalyje bus pramogų skirtingų pomėgių, muzikos, amžiaus grupių žmonėms.
Nuotrauka
Snekuciai
Įkelta:
2024-07-16
Klasika – nemiršta. Keičiasi laikai, santvarkos, kūrinių pavadinimai, bet tai, kas tikra – išlieka nežiūrint į visas aplinkybes. Ir tai, kas tinka bei patinka tūkstančiams žmonių ne viena dešimtmetį, galima jau drąsiai vadinti klasika. Tokią klasiką jau ateinantį penktadienį, liepos 19 dieną, bus galima pamatyti ir išgirsti Bijotuose. Bijotų dvaro festivalio scenoje karaliaus lietuviškas miuziklas „Šnekučiai“.
Nuotrauka
a
Įkelta:
2024-07-05
Atidesni Tauragės radijo klausytojai, o ir mėgstantieji džiazą, dar labiau bliuzą puikiausiai prisimena radijo laidą „Su Meile apie bliuzą“.  Toks dviprasmiškas pavadinimas labai gražiai tiko šiai laidai: apie bliuzą su meile gražiai, informatyviai, išraiškingai, profesionaliai  kalbėdavo pati Meilė. Taip, tos laidos vedėja keletą metų buvo (koks negeras veiksmažodžio būtasis kartinis laikas – buvo) Meilė arba Meilutė Parnarauskienė, kurią tauragiškiai vadindavo tiesiog Meile, o rakiškėnai, mat Meilė buvo kilusi nuo Rakiškia krašta vadindavo Meila.
Nuotrauka
dainu
Juozo Petkevičiaus nuotrauka
Įkelta:
2024-06-12
Keli šimtai pagal lietuvių liaudies muziką sinchroniškai šokančių asmenų – toks reginys 2022 metais į atmintį įsirėžė ne vienam Vasaros estradoje Tauragės apskrities dainų šventę stebėjusiam tauragiškiui. Panašūs vaizdai bei pakili nuotaika susirinkusiųjų laukia šį šeštadienį Jurbarke. Apie pora tūkstančių šventės dalyvių bursis Jurbarko dvaro parke.
Nuotrauka
kvadratu
Įkelta:
2024-06-11
Šią savaitę du vakarai Tauragės krašto muziejuje „Santaka“ skirti festivalio „Kvadratu“ parodų pristatymams bei susitikimams su autoriais. Šiandien, birželio 11 d. 17 val. Tauragės pilyje, Fotografijos galerijoje Svetlana Batura pristatys parodą „Giedraičių šeimos fotografijų archyvo tyrimas“, o rytoj Pilies parodų salėje įvyks jau antrasis susitikimas su parodos „Kaukių balius“ autoriumi, fotomenininku Jonu Staseliu, kuris šįkart plačiau papasakos apie 90-ųjų fenomeną – grožio konkursus ir atskleis pikantiškas jų organizavimo detales.
Nuotrauka
dainu
Įkelta:
2024-06-10
2024-ieji Lietuvoje – ypatingai dainingi, skambūs ir svarbūs – Lietuvos Respublikos Seimas 2024 metus paskelbė Dainų šventės metais. Mums šie metai išskirtiniai – Jurbarke organizuojama Tauragės regiono dainų ir šokių šventė, turinti gilias tradicijas. Bėgant metams daug kas kito, tačiau visada išliko siekis išsaugoti regiono dainų šventės tradiciją, kuri stiprina Jurbarko, Pagėgių, Šilalės, Tauragės rajonų savivaldybių kultūrinį tapatumą ir įvairiapusį bendradarbiavimą.
Nuotrauka
Boogie Boys PLGGG
Įkelta:
2024-06-05
Ne tiek daug europietiškų grupių gali pasigirti pavergę muzikos gerbėjus ir profesionalus džiazo gimtinėje Amerikoje. Viena iš jų – penktadienį, birželio 7 dieną, į Tauragę atvykstanti lenkų grupė „Boogie Boys“, kurie buvo didžiausio pasaulyje bliuzo konkurso „International Blues Challenge – Memphis, USA“ finalininkais, o jų albumas „Hey You“ yra patekęs į „Geriausio savo produkcijos albumo – International Blues Challenge 2010“ finalą. Tad tauragiškiams pasitaikė unikali proga Tauragės džiazo festivalyje išgirsti dar vienus pasaulinio lygio atlikėjus
Nuotrauka
kvadratu
Juozo Petkevičiaus nuotrauka
Įkelta:
2024-05-30
Konfliktai nepalieka žmogaus, nors jie turėtų būti išaugami kaip vaikystėje nešioti batai. Europos konfliktų fone, vienu metu kalbant skirtingoms kartoms, užuot akcentavus skirtumus, Tauragės krašto muziejus „Santaka“ 2024 metais ieško bendruomenę vienijančių vardiklių, todėl šįmet festivalyje „Kvadratu“ tyrinėsime kartų polilogą.
Nuotrauka
jazzz
Organizatorių nuotraukos
Įkelta:
2024-05-28
Diena kita irrrrrr...... bus atidarytas dešimtasis festivalis „Džiazo dienos Tauragėje“. Šiandien nesižvalgysime atgal, neaptarinėsime to, kas buvo nuveikta per tą dešimtį metų. Paliksime laiko ir žodžių festivalio sezono pabaigai, kai jau bus galima atsigręžti atgal ir apibendrinti tai, kad buvo, tai, ko reikia ir tai, kas, galbūt, bus.
Nuotrauka
poezija
B. Baltrušaitytės viešosios bibliotekos nuotrauka
Įkelta:
2024-05-27
Birutės Baltrušaitytės viešoji biblioteka poezijos mylėtojus tarptautiniu festivaliu „Poezijos pavasaris“ džiugina nuo 2001-ųjų metų. Festivalį rengia Lietuvos rašytojų sąjunga ir Rašytojų klubas. Tai didžiausias Lietuvoje literatūros renginys, kurio išvakarėse išleidžiamas naujų eilėraščių, poezijos vertimų ir esė apie literatūrą almanachas „Poezijos pavasaris“.
Nuotrauka
dziugiena
Įkelta:
2024-05-20
Dvi dienas Pilies kiemelyje, Vaikų literatūros skyriuje ir Viešosios bibliotekos skaitykloje šurmuliavo lėlių teatrų šventė „DŽIUGENA 2024“. Šis festivalis tauragiškius džiugina jau 5 metai ir yra virtęs į didelę ir vaikų labai laukiamą šventę. Šiais metais tai lyg vaikiškas, smagus jubiliejus.
Nuotrauka
nuotrauka
Įkelta:
2024-05-18
Gegužės 18 d. startuoja kasmet Tauragės krašto muziejaus „Santaka“ rengiamas festivalis KVADRATU. Muziejininkai pristato šių metų festivalio PROGRAMĄ ir temą: kartų polilogas.
Nuotrauka
k
Juozo Petkevičiaus nuotrauka
Įkelta:
2024-05-15
Kada naktį leidai pilyje? Gegužės 18 d., Muziejų naktį, Tauragėje tokia galimybė bus! Jau šį šeštadienį visa Europa minės Tarptautinę muziejų dieną, o Tauragės krašto muziejus „Santaka“, susivienijęs su festivaliu Tauragė JAZZ, pasiūlys ne tik edukacinę, bet ir muzikinę programą. Vakarą pilyje praturtins ir startuojantis festivalis KVADRATU, muziejaus rengiamas jau šeštus metus.